Saturday, December 16, 2006

Motorola legalno u Srbiji



Ove jeseni na srpsko tržište stigli su najnoviji modeli Motorola mobilnih telefona. Nakon mnogo godina Motorola mobilni telefoni su legalno u Srbiji zahvaljujući uvozniku za Srbiju, firmi koja se zove WP Tim Sistem.
Iako jako mlada, ova firma ima sve predispozicije da uđe u društvo velikih, jer je počela sa distribucijom jednog od najvećih brendova iz oblasti telekomunikacija.
Svi ljubitelji i verni potrošači Motorola telefona mogu da odaberu neki model iz C, V ili L klase. Modeli V3i, Pebl, L6, L7 su samo neki od modela koji su hit u svetu, a zasigurno će naći svoje obožavatelje i u Srbiji.
Motorola V3, kao najprodavaniji model mobilnog telefona na svetu, ne gubi na popularnosti. Ovaj telefon je i dalje mega hit na tržištima širom sveta.
Pojedini modeli kao što su Motorola Razr i Motorola U6 su se već našli na testu u najpoznatijim magazinima o mobilnoj telefoniji, i pobrali odlične kritike.
Motorola koja u zemljama u našoj okolini ima market share od oko 24%, kreće u borbu za dobru poziciju i u Srbiji.

Info
Ukoliko ste zainteresovani za dalju distribuciju Motorola mobilnih telefona, možete kontaktirati WP Tim Sistem na telefone 011/3093-730 i 064/8161-047
Ili putem e-maila: office@wptim.co.yu
Više detalja o ponudi Motorola telefona i o distributeru za Srbiju, možete naći na sajtu

www.wptim.co.yu

No comments: